Siz Değerli Müşterilerimize
ÖNEMLİ DUYURU ; Firmamızdan satın aldığınız tüm dedektör modellerimiz faturalı ve garantilidir. Konusunda uzman ekibimiz tarafında satın aldığınız tüm modeller için eğitim ve teknik destek verilmektedir. Dedektör ve Ürünlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın. Soru ve Sorunlarınız İçin Whatsapp İletişim : 0532 157 38 12
İletişime Geçin
Amasya Dedektör

Amasya Dedektör İletişim için 0532 157 38 12

Amasya Dedektör ; Türkiye’nin her yerinden vermiş olduğunuz dedektör siparişleriniz anında teslim edilmekdedir.

İstanbul Dedektör’den sipariş vermek isteyen Amasyalı Müşterilerimiz Özel Fırsatlar.

Yeşilırmak vadisi Harşena Dağı eteklerine kurulan Amasya, 7 bin yılın üzerindeki eski tarihi boyunca bilim adamları, sanatkarlar, şairler yetiştirmiş, Osmanlı şehzadelerinin eğitim gördüğü, Dünyanın en güzel Misket elması, kirazı, şeftalisi ve bamyasının üretildiği, gezip görülecek pek çok tarihi ve doğal güzelliği bulunan ilginç bir şehirdir. İşte size Amasya ve gezilecek yerleri.. 

Adana Dedektör Satışımız

Amasya iline özel altın metal define arama dedektörleri, altın dedektörü satılanda bütün dedektör modelleri satışı burada !

Amasya il ve ilçelerine özel dedektör satışımız başlamıştır. Sizde Amasya dan dedektör sahibi olmak istiyorsanız bize ulaşın

Dedektör Satın Alabilirsiniz

Amasya Dedektör Satışı İçin Hizmet Verdiğimiz İlçeler Aşağıdadır.

Amasya İl ve ilçelerine Satığımız Dedektör Modelleri  ve Fiyatları İçin Burayı Ziyaret Edebilirsiniz.

 

Amasya İlçeleri

– Göynücek ilçesi
– Gümüşhacıköy ilçesi
– Hamamözü ilçesi
– Merzifon ilçesi
– Suluova ilçesi 
– Taşova ilçesi 

Amasya’nın Tarihi ve Gezip Görülecek Yerleri 

Amasya Saat Kulesi 

Anadolu Türk mimarisi çerçevesinde önem arz etmekte olan Amasya Saat Kulesi, döneminde zamanı göstermesinin yanı sıra yangın ve gözetleme kulesi olarak da kullanılmıştır. Bir minare görünümünde olan Amasya Saat Kulesi, Hükümet Konağı’nın hemen yanında bulunmaktadır. Bugünkü hali orijinal olmayıp aslına bağlı kalınarak tekrar yapılmıştır.

Borabay Gölü 

Bir doğa harikası olan Borabay Gölü, Amasya’nın Taşova ilçesinde bulunmaktadır. Sedir, kestane, kayın ve sarıçam ağaçları ile çevreli olan Borabay Gölü, kamp ve piknik alanları ile farklı seçenekler sunmaktadır.

Amasya Kalesi 

Amasya il merkezinde Harşena Dağı üzerinde konumlanmış olan Amasya Kalesi, Roma ve Bizans döneminde çok fazla tahribata uğradığı için restore edilmiştir. Ziyaretçilere açık olan Amasya Kalesi, 3 bölümden oluşmaktadır. Heybetli bir görüntüye sahip olmasından dolayı gelen ziyaretçileri adeta büyülemektedir. 18. yüzyıla kadar askeri üs olarak kullanılsa da daha sonra askeri önemini kaybetmiştir.

Kral Kaya Mezarları 

Helenistik dönemden günümüze kadar gelmeyi başarmış olan Kral Kaya Mezarları, kente hakim bir noktada bulunmaktadır. Kalker kayalar oyularak yapılmış olan Kral Kaya Mezarları, bazı dönemlerde cezalandırma ve hapishane olarak kullanılmıştır. Mezarların içerisinde bulunan Pontus devrinden kalma gömüler, 1075’te Amasya’yı fetheden Melik Ahmed Danişmend Gazi tarafından kaldırılmıştır.

Şehzadeler Müzesi 

İki katlı ahşap bina üzerine tasarlanmış olan Şehzadeler Müzesi, Amasya’da valilik yapan ama sultan olma şansı yakalayamayan şehzadelerin balmumu heykelleri ile doludur. Sultan olamamış olan şehzadelerin yanı sıra padişahların da balmumu heykelleri bulunmaktadır. Müzenin iç tasarımında etkin sanat unsurlarına yer verilmiş olup şehzadelerin giymiş olduğu kıyafetler sergilenmiştir.

Aynalı Mağara 

Amasya’nın en güzel ve ünlü mağaralarından birisi olan Aynalı Mağara, yerden dört basamak ile çıkılan düz bir kayaya oyulmuştur. Dış cepheden bakanlar, usta bir taş işçiliği görmektedir. Aynalı Mağara denilmesinin nedeni, güneş vurduğu zaman mağaranın cephesinin parlaması ve bu parlamanın aynaya benzetilmesidir.

Amasya Arkoloji Müzesi 

1925’ten bu yana muhtelif binalarda hizmet vermekte olan Amasya Arkeoloji Müzesi, ilgi çeken yerlerden biridir. Ziyaretçilerin fotoğraf ve video almalarına izin verilmektedir. Hitit, Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait birçok taş eser sergilenmektedir. İlhanlılar Dönemi’ne ait mumyalar da müze içerisinde özel bir bölümde bulunmaktadır.

21 Aralık 2020
145 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.