Siz Değerli Müşterilerimize
ÖNEMLİ DUYURU ; Firmamızdan satın aldığınız tüm dedektör modellerimiz faturalı ve garantilidir. Konusunda uzman ekibimiz tarafında satın aldığınız tüm modeller için eğitim ve teknik destek verilmektedir. Dedektör ve Ürünlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın. Soru ve Sorunlarınız İçin Whatsapp İletişim : 0532 157 38 12
İletişime Geçin

2017 Yılında Kullanılan En İyi 5 Dedektör

2017 Yılında Kullanılan En İyi 5 Dedektör

En iyi ve En Çok Satılan 5 Dedektör Modeli

Sizin için hazırladığımız 2017 yılında en çok kullanılan ve satılan derin arama dedektörlerini derledik. Define aramaları için özellikle derin aramalarda kullanılan en iyi 5 dedektör modeli bunların başında Türkiye’de yıllardır kullanılan Lorenz dedektör modelli gelmektedir. Lorenz x1 modelini, Minelab Gpx 5000, Makro Deephunter Pro, Garrett ATX Pro,  Pimax 3 pro Modelleri Takip etmektedir.


1 – Lorenz Deepmaxx Z1 ( Z one Metal Detector )

Lorenz Z one

LORENZ  DEEPMAX  Z1 Standart Aksesuarları  (Cihazla Birlikte Verilen)

DEEPMAX Z1 ana ünite , taşıma çantası, şarj edilebilir harici NiMH batarya 12V9,5Ah,  omuz- kemer askısı,  hızlı şarj cihazı (100-240VAC),  Euro AC- şebeke kablosu ,  kulaklık, kullanım kılavuzu, taşıma askısı ve çantası ile birlikte 1m x 1m çerçeve başlık ve  teleskopik S kutuplu 3 adet çubuk ile birlikte 35cm   double D başlık.

Devamını Oku


2 – Minelab GPX 5000 Pro Paket ( Minelab Metal Detector GPX 5000 Pro Pack )

GPX 5000 Dedektör altın arama teknolojisinde yeni bir çığır açmıştır. Geliştirilmiş yeni özellik ve fonksiyonlariyla sadece onceki modellerden üstün olmakla kalmaz, ayni zamanda sınıfında tektir. Cok yönlü arama ( multi period sensing- MPS ), ikili voltaj teknolojisi ( dual voltage technology- DVT ) ve akıllı elektronik zamanlama ayarı ( smart electronic timing alignment – SETA ) gibi Minelab’in kendine has teknolojileri sayesinde yüksek performansa erişmiş olan GPX 5000, herzamankinden daha fazla altın arama kapasitesine erişmiştir. GPX 5000 ile en ufak kulce altindan, nadir bulunan kulce altina kadar arama yapabilir.

Devamını Oku


3 – Deephunter Pro 3D Dedektör ( Deephunter Pro 3D Metal Detector )

Deephunter Derin dedektör ile ister tek para sikke altın veya gümüş arayın isterseniz derin define gömü hazine arayın bu dedektör geniş ekranı ile kullanıcıya toprak altındaki metaller hakkında daha fazla bilgi vermektedir. özellikle derin arayıcılar tarafından kullanılan deep hunter 3d çift yani iki dedektörden oluşmaktadır. Görünüş olarak tek dedektör özelliği gibi görünsede aslında iki farklı sistem kullanılmaktadır. Bir hedef metal algıladığında renkli ekranı sayesinde hedefine metalin cinsini bize göstermektedir tabi metal ayrım özelliği dedektörler için hiçte kolay bişey değildir fakat deephunter için ayrım özelliği değir dedektörlerden daha iyidir. Size hedef ayrımı yanı sıra metallerin derinliğini vermektedir

Devamını Oku


19 Temmuz 2017
46.371 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.